Dit is het geval omdat ik de vragen van veel leiders heb beantwoord en veel debat heb gezien in de bestuurskamers en in het publiek. De grootste uitdaging die wordt aangepakt, is de verandering die moet worden gemaakt in de richting van duurzaamheid. Maar waarom wil ik het lot van ons veranderen?

Het is eenvoudig, we zijn tot onze 'American Dream' gekomen en ik denk dat ik met mijn succes van het overwinnen van tegenspoed en het overwinnen van de moeilijkheden iets wil overbrengen voor mijn mede-Amerikanen, namelijk dat we hetzelfde zijn als de Nederlanders die Nederland in de vorige eeuw.

In plaats van een verhaal te vertellen over duurzaamheid, wil ik de toekomst laten zien en mijn jonge collega's enkele afbeeldingen in mijn PowerPoint laten zien om te handelen en na te denken over hoe we kunnen handelen en aannemen om een ​​onvermijdelijke opwarming van de aarde te verminderen. Elke foto toont verschillende aspecten en ideeën om de problemen op te lossen.

Als je een van de bestuursleden hebt die heel nuchter is, moet je boodschap veel optimistischer zijn, omdat je alles voorbereidt om soepel te verlopen in kleine bedrijven. Ik ben een zakenman uit Nederland, dus de stroom aan boord van een groot bedrijf zal gemakkelijk zijn, maar voor een klein bedrijf kan het een heel moeilijke taak zijn om mee te beginnen, zoals ik het begrijp.

Door hun verhalen en het verhaal over de toekomst te vertellen, kunnen we onze kinderen een 'conserverende' glimlach geven, ook dit kan veranderen als we handelen en onze tijd besteden aan het promoten van de toekomst. We hebben het ook over de toekomst wanneer onze kinderen in een wereld leven die echt anders is dan de werkelijkheid.

Vaak zijn onze kinderen niet zoals wij, en omdat ze toegewijd zijn aan de zaak van conventionele zaken, vertrouwen ze meer op wat we hebben geleerd, en vaak met gevaar voor onze levensstijl en omgeving.

Hoewel we van onze kinderen, ons bedrijf en onze nieuwe uitdagingen houden, zijn we het karakter van onze kinderen dat wel deel uitmaakt van ons, maar gewoon geen deel uitmaakt van de zakelijke omgeving, echt beu. Hier denk ik aan duurzaamheid.

De groene revolutie is een zeer grote uitdaging, waardoor ik denk dat onze kinderen hun school laten zien, die niet open staat voor onze kinderen, waarom we geen zakelijke omgeving hebben, net als voor onze kinderen, en ze zijn klaar om de nodige veranderingen door te voeren. Ze laten de leraren even wat tijd over, zoals wij voor ons publiek, en ze bespreken dit onderwerp op hun school. We doen onze kinderen en voor hen een geweldige kans om hen te laten zien hoe een zakenman of -vrouw te zijn.

Ik realiseerde me ook dat het schoolleven gemakkelijk is om me op te concentreren (ja, vooral voor de VS), maar de zakelijke omgeving is veel veeleisender, aangezien mijn kinderen vrienden hebben, en families en anderen die belangrijk zijn in de zakelijke omgeving, wat betreft geluk , nieuwsgierigheid en de vraag is 'wat verliezen we?'

Naar mijn mening zijn er twee belangrijke vragen bij de introductie van commerciële duurzaamheid:

Er zijn nog veel meer zaken die besproken moeten worden om deze duurzame volgende stap te maken.

Wat is het ontbrekende gebouw, er zijn zoveel gebouwen die moeten worden achtergelaten om plaats te maken voor meer groen bouwen.

Op dit moment hebben we het meer over groen bouwen en hoe we de groene waanzin moeten behouden, niet dat we het veranderen. Dit onderwerp is onderdeel van het debat over consensusvernietigers, aangezien dit het enige hoofdonderwerp is waarover in de bestuurskamers onenigheid bestaat, maar toch is het erg belangrijk om prioriteiten te stellen voor de duurzaamheidskwesties. onze discussiefase zal u zich afvragen, is het anders voor andere landen?

Ik heb een duurzaam bedrijfsmodel nodig, maar ik begrijp niet hoeveel van de massale steden in de Verenigde Staten worden gebruikt tijdens een materiële overbelasting. (Niet dat dat gebeurt, maar dat is voor mij geen probleem, maar anderen denken van wel)

Ik heb geen infrastructuur van honderden miljoenen dollars nodig om me aan te passen aan onze echte toekomst.