Wc verstopt Boskoop

Is uw wc verstopt in Boskoop dan kunnen wij u helpen. Als er niet veel water meer in de tank zit, spoel dan eerst alles door en vul de tank opnieuw. Als dat niet werkt, probeer dan een emmer heet of kokend water in de bak te gieten om de verstopping te verzachten. Als alle andere maatregelen falen, ga dan op handen en knieën zitten en kijk wat u kunt zien.

Stap 1: Zoek de blokkade.

Als u een Wc verstopt schoonmaakt, begint u met het onderzoeken van de toiletpot. Als u iets ziet dat er niet hoort, zoals speelgoed, een touwtje of een klomp haar, verwijdert u dat. Als u niets ongewoons ziet, moet u het toilet doorzoeken om te bepalen waar de verstopping zich bevindt. Verwijder eerst de toiletborstel en maak de borstelhouder schoon. Bedek de pot met een schone vod en giet een emmer water in de pot. Wacht 10 minuten, til dan de vod op en kijk of hij nat is. Zo niet, giet er dan meer water bij tot alles weg is. Leg het vod weer op zijn plaats en wacht nog eens 10 minuten voordat u het weer weghaalt. Als het vodje nat is, is er een verstopping.

Stap 2: Sluit de watertoevoer af.

Sluit de watertoevoer naar het toilet af, open het reservoir, verwijder de klep en maak hem schoon. Als de klepel vuil of gescheurd is, moet u hem vervangen.

Laatste woorden.

Het schoonmaken van een verstopt toilet kan een rommelige en onaangename taak zijn, maar het is iets dat iedereen die een toilet in zijn of haar huis heeft op een bepaald punt heeft ervaren. Als u de bovenstaande stappen volgt, moet u in staat zijn om uw toilet te ontdoen van verstoppingen en het weer aan de praat te krijgen. En onthoud, als u zich zorgen maakt dat u zich bezeert tijdens het schoonmaken van uw toilet (of iets anders in uw huis), boek dan vandaag nog een professionele schoonmaker.