wooden and fiber sailing boat moored on the coastline - yacht huren stockfoto's en -beelden

We begrijpen dat Zeeland een vrij populaire plek is om te bezoeken en dat het nu meer gaat om de beleving van de natuur dan om de attributen van de moderne tijd. Daarom bieden we nu onderwaterexcursies aan via ons eigen bootbedrijf, P&G Expeditions. Deze ervaring is absoluut uniek en we zijn er zeker van dat je het geweldig zult vinden.

De kosten van het huren van een jacht voor uw vakantie bedragen doorgaans niet meer dan $ 10, exclusief de prijs van het jacht. Een jacht huren is een geweldige manier om te ontspannen en plezier te hebben tijdens uw volgende vakantie. Deze huur is zelfs nog beter omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vooraf betalen van uw deel van het geld. Als u er maar een paar dagen voor uittrekt om een ​​paar dagen van de ene plaats naar de andere te zeilen, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

AuroraGeschiedenispark

Dit is een plek die je volgens ons niet kunt ervaren, tenzij je deze eerst verkent. Zorg ervoor dat je een rondleiding door deze plek maakt om te zien wat het te bieden heeft. Het is zeker de moeite waard om het Aurora History Park te bezoeken. Het is een grote attractie waar je makkelijk vanaf loopt. Er zijn wandelpaden, tankvallen en tal van andere dingen te zien en te doen. Door een gids te hebben, kun je dingen zien die je misschien mist. Het Aurora History Park biedt ook enkele rondleidingen waaruit u kunt kiezen.

Cape May Lente

Als je het geluk hebt om Cape May in elk seizoen van het jaar te bezoeken, zul je niet teleurgesteld zijn. Het biedt prachtig weer, de schoonheid van grijze walvissen die rondspringen in de diepe wateren voor de kust, prachtige vogels en zelfs dolfijnen!!! Om de dolfijnen te zien, moet je in de juiste tourpakketten zitten. Als je van plan bent om de zee met je eigen ogen te zien, moet je het voorjaarsbezoek van Cape May zien. Je ziet zowel de noord- als de zuidkant van Cape May. Meer mensen bezoeken deze attractie dan enig ander nationaal park.

Laten we naar het Water gaan!

O, de lucht. Wat kan het zijn? Er kan niets goeds voortkomen uit een bezoek aan de waterhoofdstad van de wereld. Benodigdheden om te zien! Eerst wil je een privérondleiding krijgen. Vervolgens kun je kiezen wat je wilt zien. Al die tijd wordt u blootgesteld aan de schoonheid van het panoramische uitzicht op de Atlantische Oceaan. Ga naar de Untamed Cave. Het is een grot die is gevormd door een rivier die door het gebied loopt. Daar vind je de gefossiliseerde mosselen. Dit zijn slechts enkele van de onderwatertochten die u kunt maken.

Er zijn veel andere dingen te doen terwijl je in Newfoundland bent. Veel plezier en neem een ​​nieuwe ervaring mee naar huis.