zakenman en mannelijke advocaat of rechter consult hebben teamvergadering met cliƫnt, law and legal services-concept - overheidsbemiddeling stockfoto's en -beelden

Voordat we aan de slag gaan met de expertise die de overheid zoekt, moeten we eerst onze eigen waarden en doelen onderkennen. Misschien wilt u bemiddeling door de overheid omdat dit eerlijk is voor alle betrokken partijen; overheidsfunctionarissen, burgers of militairen. Bovendien, als u gelooft dat de bureaucratie van de bureaucratie u en uw gezin voor de lange termijn zal koesteren, hebben we een ander scenario. De bureaucratie neemt eigenlijk tijd van je weg.

Als pacifist zal de regering van de Verenigde Staten u niet dwingen om oorlog te voeren. Jij bepaalt wanneer en hoe je jezelf gaat verdedigen. Je kunt het licht doen of je kunt het krachtig doen. Het is belangrijk om logisch te kunnen denken en al je kracht te gebruiken om je redeneervermogen te vergroten. In de Verenigde Staten deden onze voorouders precies dat. U kunt vertrouwen op de regering van de Verenigde Staten voor betrouwbare, ethische en eerlijke hulp in tijden van nood.

Als immigrant in dit land was het vermogen om logisch te redeneren en de gevolgen in te schatten iets dat hun succes markeerde bij het stichten van hun nieuwe gemeenschap. Uw succes als Amerikaan hangt af van uw vermogen om te redeneren. Overtuig jezelf ervan dat de tijden veranderen en dat in deze veranderende wereld logica geen franje is, maar een noodzaak. Als Latijns-Amerikaan of als iemand die goed past bij mijn Angelsaksische achtergrond, heb ik het voordeel dat ik multiraciaal en multicultureel ben. Ik weet dat ik de logica heb om argumentatief en objectief te zijn. Als ik me moet bezighouden met het systeem van wit, zwart en rood, is logica vereist. Om deze reden stel ik vragen die de meeste opgeleide mensen nooit zullen denken te stellen.

Hoewel logisch en objectief zijn voor sommigen misschien moeilijk is, probeer het gewoon! Denk kritisch. Combineer wat je denkt met wat je weet. Alleen dan zullen je hersenen echt kunnen onderscheiden van louter meningen. Deze ene handeling, één gedachte, keer op keer uitgesproken, kan je realiteit transformeren. Leer agnostisch te zijn. Zelfs in het aangezicht van volslagen vreemden, kun je waarheden vinden. Binnenin je weet je al dat dit zo is.

Weet ten slotte dat om gelukkig te zijn en de beste persoon te zijn die je kunt zijn, je door de overheid gebaseerde oplossingen voor je problemen moet hebben. Bekijk de website van uw overheid. Waarschijnlijk vindt u daar informatie die goed en juist is. Gebruik deze informatie om u te helpen. In plaats van de overheid u te laten vertellen hoe u uw leven moet leiden, moet u de informatie gebruiken om u op uw levensdoelen te concentreren. Op deze manier rust je jezelf in plaats daarvan uit met kennis. En de kennis die de overheid je vertelt te leren, zal waarschijnlijk toch leugens tegen je zijn.

Leiderschap gaat over het openen van je geest en bereid zijn om je perspectief en waarden op te nemen voor creatief en competent gebruik. Dit wil niet zeggen dat mensen met kennis van zaken betere leiders zijn. Alleen degenen die gericht zijn op het gebruik van hun kennis zullen deze status kunnen bereiken. Wat belangrijk is om te weten, is dat ze zich bewust zijn van de realiteit aan de binnenkant van zichzelf en bereid zijn om die kennis naar logische conclusies te trekken.

Tot slot kan ik je maar één ding vertellen: je moet leiden, of helpen leiden, door informatie, leiderschapsproclamaties en meningen te geven, en door van je collega's te eisen dat ze even goed leiden. Als je dit doet, zul je helpen om het leven enorm goed in balans te brengen. Zelfs de best opgeleide, meest innovatieve mensen op aarde zouden deze les kunnen leren. Maar niet veel mensen zijn bereid om die kennis te nemen en te groeien.

That's what leadership is all about. The goal is to ensure that each and every team member understands exactly what the team mission is, and then ensure that everyone on the team must work symbically together to achieve it. From this perspective, Project Management can be applied to every discipline and every area of expertise.

It is true that managing people is as much about knowledge as it is about information. summarize and communicate the information well; let the information be known and then let it be used and re-used by other people.

The information and knowledge must be used in a way that is understandable to the majority. There are different ways to distribute information and different ways to deliver information. Being readable and simple is very important to achieve this objective.

De kern van dit managementidee is om teamleden aan te moedigen verder te gaan dan individueel en collectief te presteren. Hoewel de individuele inspanning van elk teamlid erg belangrijk is, is de sleutel tot succes ervoor te zorgen dat de informatie op de juiste manier wordt verspreid en op een manier die alle teamleden in staat stelt er maximaal profijt van te hebben (en vervolgens de informatie te gebruiken en hergebruiken).

Teammanagement geeft u de middelen om uw persoonlijke activiteit en maximaal voordeel te structureren, terwijl u weet dat het onvermijdelijk is dat uw teamleden zullen verschillen in hun reacties op situaties. De geheime agenda is om ervoor te zorgen dat elk teamlid uniek is en dat prestatie alleen voldoende is voor prestatie en dit perspectief. Een dergelijk resultaat bereik je echter niet zonder enige kennisoverdracht en veranderingen.

Kennismanagement wiel.