NFT niet fungibel token​​​ foto

Zodra u uw eigendom koppelt aan uw objecten, kunt u de echtheid ervan bewijzen met een bewijs. Dit bewijst dat jij de enige eigenaar bent van dat voorwerp, en dat je er de volledige rechten op hebt. U kunt het verkopen aan wie u maar wilt, en elke keer dat u een voorwerp verkoopt, wordt u geregistreerd bij het NFT.

Hoe werkt het?

Als modeontwerper wilt u misschien uw creaties verkopen. Het is gemakkelijk om een modecollectie op bestelling te maken; u heeft alleen de schema’s van de collectie nodig en de kopers kunnen via hun creditcards betalen. Music NFT

U wilt echter meer dan dat uw klanten betalen voor uw mode-OTS (T-shirts, mockies, enz.). Vergeet niet, u hebt ze gemaakt! U bezit ze!

Ook wilt u uw digitale inhoud op CD’s verkopen.

munten en geld zijn ook waardevolle activa. U hebt een manier nodig om ze op te slaan en om ze te volgen voor het geval u uw beleggingen moet uitbetalen.

Dit is waar creative NFT van pas komt.

Stelt u zich eens voor dat u al uw foto’s, inhoud, lettertypes en video’s in een “software asset” hebt – een digitaal object dat u gebruikt om gegevens op te slaan, uw werk te identificeren en een back-up te bewaren.

Ook heeft u een auteursrecht in registratie om uw werk te beschermen, alsmede een garantie om eventuele gebreken van uw werk te dekken. Hoe belangrijk is die inhoud?

De registratie betekent dat u eigenaar bent van dat werk, en dat u het mag verkopen, maar u kunt het niet verkopen zonder een licentie.

Wat is een licentie?

Een licentie is een voorwaardelijke overeenkomst om de ontvanger in staat te stellen de software zonder verdere beperkingen te gebruiken. U kunt één licentie geven voor elk exemplaar van de software, zodat een gebruiker de software alleen kan gebruiken zoals die op uw site staat, met uitzondering van het gebruik waar ook ter wereld.

U geeft dus één licentiesleutel aan iedereen die u de software wilt laten gebruiken, en u bewaart een reservekopie van uw werk. Iedereen blijft de software gebruiken zonder problemen.

Welke hardware heb ik nodig?

NFT vereist Macintosh- of PC-computers met een niettemin betrouwbare netwerkverbinding, plus een werkende webbrowser.

Als u de webbrowser kunt gebruiken, kunt u NFT gebruiken.

Hoe kom ik aan de software?

Er zijn een aantal verkopers die soortgelijke softwareoplossingen aanbieden als:

http://www.deprice.com

http://www.dropbox.com

http://www.appflex.com

http://www.augmento.com

Hoe lang duurt de uitvoering?

Het kost veel tijd om het te implementeren. En dat hangt af van de softwareleverancier. Het kan weken tot maanden duren. Maar sommige kunnen er langer over doen.

Meestal gaat het om het schrijven van code die achter de schermen draait. Het is de taak van de programmeur om opvraagroutines te schrijven die de licentiesleutels uit de database halen.

Dus wat is NFT en hoe gebruik je het?

NFT is de vrij verkrijgbare software die een systeem implementeert dat IPod heet. Dit is een digitaal protocol voor het delen van mediabestanden dat door Apple is ontwikkeld. Het wordt gebruikt voor het comprimeren van grote mediabestanden die later naar de ontvanger worden gemaild. Het bestand wordt vervolgens gedecomprimeerd op de computer van de afzender. Op deze manier ontvangt u de digitale mediabestanden gratis.

Om NFT te implementeren heeft u een Microsoft Windows server nodig met een x64 bit processor, 24 MB RAM en een harde schijf van 32 MB. U hebt ook een Windows-licentie nodig voor elke computer en een registratiesleutel voor de NFT-service.

Gratis software! Dat is wat je ervan moet denken.

In tegenstelling tot NFT, dat een soort protocol is voor het delen van mediabestanden, is SSL een manier om het ontvangen digitale mediabestand te coderen. De geüploade documenten worden tijdens het transport geëncrypteerd, voordat zij in digitaal formaat worden omgezet. Deze methode gaf het belang ervan aan voor de communicatie-industrie. Omdat in het tijdperk van hackers alles belangrijk is, is beveiliging ook erg belangrijk.

Het ontvangen document wordt gecodeerd met een sleutel van 1024 bits. De verzender heeft ook een sleutel om het document te ontcijferen. Samen met de sleutel wordt het document ontcijferd tot platte tekst.

Het belangrijkste voordeel is dat het veiliger is dan NFT. Maar er is een klein nadeel. De levering kan niet op een lokale computer plaatsvinden. Alleen de internetcomputers hebben toegang tot de centraal geplaatste server.

SSL is beter dan NFT voor de documenten. Maar voor de veiligheid is het inferieur aan NFT.

Op het gebied van cyberspace wordt SSL geacht beter te zijn. Voor documenten is het dus verstandig SSL te kiezen.