multi etnische universiteit volwassen student paar leren van talen samen in een studie-hal - taalschool  stockfoto's en -beelden

De filosofie van de school:

De missie van AcademicServices is om studenten individuele aandacht te geven en hun zelfvertrouwen en zelfrespect te vergroten en hen aan te moedigen hun intellectuele potentieel te realiseren.

Academic Services richt zich vooral op drieBovendien biedt de school 3 cursussen aan die erg populair zijn onder de studenten en alle studenten:

Dit zijn de 3 kernonderdelen van de missie van de school en de 3 geïndividualiseerde elementen van de schoolfilosofie.

Een overzicht van de organisatie en filosofie van de school:

De fundamentele organisatorische divisie binnen de school is de academisch sterke en leidende rand met een duidelijke missie "om de kwaliteit van het onderwijs te verhogen en om permanente educatie van topkwaliteit en cursussen van associate in professionele make-up en verdere professionele opleidingen te bieden", aldus de missie van de school.

Omdat de school academisch zeer betrokken is bij studenten, docenten en academici, waardeert de school haar partnerschap met de academische gemeenschap, wat de school een zeer belangrijke bron geeft: "Het academische partnerschap met de jeugddienst, studentvrijwilligers, nationale en lokale gemeenschapsleden, en met leraren, is gebaseerd op de overtuiging dat het een proces is van het vormen van proactieve mensen die vervolgens kunnen handelen en actie kunnen ondernemen om de verandering in de samenleving te transformeren waarin we allemaal willen en er hard voor werken."

De filosofie en missie van Academic Services is het ontwikkelen van uitstekend leiderschap om voortdurend te zoeken naar innovaties en methoden van onderwijs en academisch management die kunnen helpen bij het herontdekken van de missie van de school en de atletische dromen om boven alle anderen uit te blinken. Academic Services weet dat het bereiken van excellentie begint met de principes van onomie, competentie, verantwoordelijkheid, duurzaamheid, positieve houding, lef, vertrouwen, competentie en eenheid. Dit zijn de 5 E's voor alle leerlingen.

Actieplan:

Het actieplan is onderverdeeld in 3 gebieden:

1) inho 2) PABELS 3) BELOFTE

1)inho2) PABLES3) BELOFTE

The first area,inho, focuses on the overall development of the student. This area includes all forms of developmental and educational resources designed to assist a student from any background to succeed academically. The student will be developed by the use of a variety of instructional techniques using co-curricula, student council and field trips.

The second area,PABLES, covers all fields of specialization commonly displayed by students pursuing a college or tertiary education. There are a number of general studies offered to students undertaking academic or professional parental background.

The third area,PROMISE, is focused on preparing the student for acceptance to the professional world after graduating from high school. The student will be assessed through apprenticeship and specialized training in specified fields.

Na voltooiing heeft elke student de 3 essentiële stappen doorlopen:

o Een uitgebreid studieplan conform de High Tech. triomfantelijk 1800-concept.o Een deelname en nauwkeurige verwachtingen van het werk van de werkgever(s) en academische instellingen in Nederland.o Een snel evoluerende technische studie van de arbeidsopleiding en het doel van het werk.o Een werkkamp met een Nederlands programma waaruit blijkt de beroepsmogelijkheden van de student (NOK).

Het resultaat van 81,05% algemene tevredenheid over de schoolvergaderingen en de school als geheel geeft een uitstekend werkplezier van onze leerlingen aan!