Loonbelastingfraude en Salarisadministratie Utrecht

De meest voorkomende loonbelastingfraude staat bekend als het Employee Identification Numberphp (of kortweg EIN). Dit is een willekeurige variatie van het socialezekerheids- of werkgeversidentificatienummer.

De hoeveelheid fraude kan variëren van laag tot hoog, van het gebruik van een werknemers-ID-nummer dat tot de ergste nachtmerrie ter wereld behoort tot het simpelweg gebruiken van het adres van uw bankrekening. Het is een beetje zoals het kind dat het telefoonnummer van zijn ouders niet opgeeft, maar de ouder antwoordt. U vraagt ​​de bank waarom ze een adres hebben in Functies dat strikt gerelateerd is aan bedrijven, misschien is de bank nalatig of heeft het een kinderdagverblijf gehad waarvan de werknemer een ingezetene was. Je weet het niet precies. Je zou het aan de bankdirecteur kunnen vragen, maar dat vertelt hij ons noch de IRS. Nu de IRS in 1992 het gebruik van het EIN begon te volgen, wordt vermoed dat meer dan 650.000 bedrijven ooit een EIN hebben gebruikt.

Of het gebruik van de EIN al dan niet is, staat open voor interpretatie, maar de meeste mensen die belasting hebben betaald met behulp van de EIN zullen erkennen dat ze de conversie vrij vroeg in hun arbeidsleven hebben gezien. Wat deze fraude nog erger maakt, is het gemak en de extreme mogelijkheid waarmee EIN's kunnen worden verkregen. U hebt geen financiële planner, een gecertificeerde openbare accountant of een advocaat nodig – u hebt alleen een geboorteakte nodig en u bent klaar om te gaan.

De IRS is hoog opgeleid in het indienen van loonbelastingaangiften en het bureau breidt zijn personeel voortdurend uit. Maar gezien het aantal potentieel frauduleuze gevallen die verband houden met EIN's, is het toch raadzaam om uzelf om te scholen en uw eigen salarisadministratie te doen.

Wat is loonbelasting? En wie is er verantwoordelijk voor?

Loonheffingen zijn vergoedingen die aan werknemers worden betaald voor verleende diensten. Gewoonlijk houdt u of uw werkgever een bepaald bedrag aan loonheffingen in op het salaris van een werknemer, betaalt deze zodra het bedrag aan belastingen is bepaald en betaalt vervolgens het saldo van de belastingen aan de IRS.

Werkgevers in het hele land zijn wettelijk verplicht om lonen en salarissen in te houden en uit te betalen aan werknemers. In 2010 geeft de zeggenschap en eigendom van een werknemer (of zeggenschap en management) van een bedrijf de bedrijfseigenaar(s) het recht om de aftrek van de inkomstenbelasting van de werknemer volledig terug te betalen. Als alternatief, wanneer de werknemer van de bedrijfseigenaar onderworpen is aan bronbelasting, kan de bedrijfseigenaar ervoor kiezen om de inkomstenbelastingaftrek van zijn werknemer als "omgekeerd" te hebben. Als de bedrijfseigenaar 25 of meer werknemers heeft, kunnen ze zowel hun werknemers als bedrijfseigenaren een pincode verstrekken waarin de belastingaftrek van hun werknemers wordt gewijzigd van hun eigen bankrekeningen naar hun eigen Automated Clearing House-account.

De IRS werkt deze Automated Clearing House-rekeningen elk kwartaal bij, zodat ze op elk moment moeten kunnen voldoen aan de vereisten van de rapportageregels en de kredieten die aanvragers van een pincode hebben vastgesteld.

Welke waarschuwingen en bolvormig Certificaat van Deposit Services? Kunnen mijn bankdeposito's worden gekoppeld aan mijn EIN?

 Verwerking Ongeacht het soort bedrijf dat u bezit, uw bedrijf (bijv. eenmanszaak, partnerschap) moet onderhandelen over een loon- en belastingidentificatienummer (ook bekend als een EIN). Er is een indienings- en initiële vergoeding voor het opzetten van uw bedrijf EIN.

Er zijn vier manieren waarop uw inkomende salaris- of bankstortingen aan uw EIN kunnen worden gekoppeld: 1. Door een werknemer die een werknemersidentificatienummer verstrekt (ook bekend als het "EIN" of "identificatienummer"),2. Door een bank,3. Door een werkgever die een werkgeversidentificatienummer aan de IRS verstrekt voor gebruik door de bedrijfseigenaar,4. Door een schriftelijke overeenkomst tussen u en een persoon die een W-2 of W-2 heeft ontvangen, die uw naam, adres en belastingbetaler-ID bevat. Uw medewerkers zijn verplicht om op het moment van indiensttreding een eigen EIN aan te leveren.

Het voltooien van zakelijke en belastingvoorbereidingsactiviteiten met een EIN biedt flexibiliteit en gemak bij het indienen van salarisadministratie en belastingen: handel nu om uw EIN vast te stellen, te controleren, te wijzigen en in te trekken, en leer hoe een compleet salarissysteem u winstgevender kan maken.